Peuterspeelgroep De Fontein.                        

Bij peuterspeelgroep De Fontein wordt veel aandacht besteed aan samen spelen, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en de ontwikkeling van taalvaardigheden. Alle peuters maken spelenderwijs ook kennis met de Engelse taal, dit sluit straks heel goed aan bij het aanbod in groep 1 van de basisschool. Elke dag leren onze peuters met behulp van de pop Benny Engelse woordjes, liedjes en versjes.

Onderzoekend leren

 
  Kinderen van 2 en 3 jaar worden uitgedaagd de wereld om hen heen op een speelse manier te verkennen. Ze worden stap voor stap voorbereid op de basisschool . Kinderen die gebruik maken van peuteropvang hebben zo al een brede basis voordat ze naar school gaan. Doordat de peuteropvang binnen de school wordt vormgegeven is er tussen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten veel communicatie en worden de werkwijze van school en het peuterprogramma op elkaar afgestemd. Samenwerking met ouders staat hierin centraal! 

Totaalaanbod en medewerkers 

Door zowel voorschoolse opvang, een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang te organiseren wordt er een totaalaanbod geboden. Hierbij kunnen kinderen van onderwijs genieten, ze kunnen hun talenten  ontwikkelen en er is altijd professionele zorg aanwezig. De pedagogisch medewerkers zijn zowel werkzaam op de peuterspeelgroep als op de VSO en BSO zodat er altijd een bekend gezicht voor de kinderen is.

Opvang mogelijkheden

Peuterspeelgroep De Fontein biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

   

 

Openingstijden:

Peuterspeelgroep:

Dinsdag
Donderdag 

 8.00-12.00 uur (bij voldoende animo)
 8.00-12.00 uur

Wil je zien hoe gezellig het bij ons is? Kom eens langs. We leiden je graag rond. 

Smallsteps de Fontein
Locatiemanager: Anouk Janssen
Karskamp 2, Warnsveld
Telefoonnummer locatie, alleen tijdens openingstijden: 0628203053
Telefoonnummer locatiemanager: 0615827775 
defontein@smallsteps.nl

Wil je graag gebruik maken van onze buitenschoolse opvang? Je kind is van harte welkom. Klik hier om je direct online in te schrijven.  
  Afbeeldingsresultaat voor logo smallsteps

 

Mijn kind
Het fotoboek bekijken van onze school? Vanwege de privacy van onze leerlingen zijn foto’s van onze activiteiten alleen voor ouders zichtbaar.
Bekijk hier de foto’s en gebruik daarbij de door school verstrekte inloggegevens.

Twitter